Spectacol inedit de Colinde la Biserica Toma Cozma din Iași

Duminică, 16 decembrie a.c., începând cu ora 16.00, se va desfășura la Biserica Toma Cozma din Iași tradiționalul CONCERT DE COLINDE susținut de Corul Psalm.

Și în acest an, în cadrul Cursului gratuit de învățare a colindelor românești, organizat de Asociația Toma Cozma în cursul lunilor noiembrie și decembrie, s-au format două coruri de cca. 60 de colindători, care, sub coordonarea domnișoarei Daniela Cojocaru, vor prezenta un program inedit de colinde.

Din program nu vor lipsi surprizele și momentele de bucurie pe care ni le procură întotdeauna venirea lui Moș Crăciun, încărcat cu diplome pentru colindători, daruri și cu urări frumoase pentru toți.

Părintele Paroh Mihai Mărgineanu, subliniind cum trebuie să sărbătorim Crăciunul în spiritul creștin, a precizat: „Să învățăm și să cântăm colinde! Un colind întotdeauna unește cerul cu pământul. Noi, românii, suntem privilegiați, avem un tezaur neprețuit de colinde. Învățând colindele ne disciplinăm pe noi înșine și, mai mult decât atât, colindul ne ajută să nu ne pierdem identitatea”.

Comentarii Facebook


Știri recente