Spectacol de tradiții și obiceiuri de Crăciun la Mioveni

În perioada dinaintea praznicului Nașterii Domnului nostru Iisus Hristos sunt organizate concerte de colinde în toate orașele importante din cuprinsul Eparhiei Argeșului și Muscelului. Sâmbătă, 15 decembrie 2012, în orașul Mioveni, primăria locală a organizat un spectacol cu tradiții și obiceiuri de Crăciun. Au participat grupuri de colindători din Galeș, Rociu, Rucăr, Corbi, Nucșoara, alături de interpreți de muzică populară consacrați.

După cum informează TRINITAS TV, la eveniment au fost prezenți: Înaltpreasfințitul Părinte Calinic, Arhiepiscopul Argeșului și Muscelului și Preasfințitul Părinte Emilian, Episcop-vicar al Arhiepiscopiei Râmnicului.

În această după-amiază, „Parohia Sfinții Apostoli Petru și Pavel” din orașul Mioveni a organizat un concert de colinde în noua catedrală construită în centrul urbei.

În ziua de 18 decembrie, cele mai importante coruri ale Eparhiei Argeșului și Muscelului vor reuni într-un concert de colinde la Teatrul „Alexandru Davila” din municipiul Pitești.

Comentarii Facebook


Știri recente