Spectacol de colinde tradiționale și poezie religioasă în Ajun de Crăciun – Coslada, Spania

Cu prilejul sărbătorii Crăciunului Parohia Ortodoxă Română Sfântul Nectarie Taumaturgul din Coslada, Madrid, a desfășurat o serie de activități dedicate acestui slăvit praznic al Ortodoxiei. Astfel în ajunul sărbătorii Nașterii Domnului, sâmbătă 24 decembrie 2011, a avut loc, după slujba de seară, un concert de colinde și recital de poezie religioasă prezentate de copiii și tinerii din parohie, sub titlul: Noi în seara de Crăciun. Cu acest prilej au fost expuse, sub genericul Poveste de Crăciun, desenele tematice ale copiilor, dar și lucrările de broderie pe motive populare realizate în cadrul atelierului susținut în cadrul școlii parohiale, sub îndrumarea doamnei Elena Șerb, meșter popular. Activitățile au fost coordonate de către doamna preoteasă, Gina Cimpoca.

„Ziua aceasta, a Nașterii Domnului, este o zi de bucurie pentru toată lumea creștinească. Toți se bucură astăzi: și copiii, și tinerii, și cei în vârstă, ca și cei bătrâni. Și ca bucuria să fie deplină, în toate zilele premergătoare Nașterii Domnului a fost săvârșită Sfânta Liturghie în biserica parohială și au fost susținute o serie de activități misionare în cadrul școlilor parohiale”, a spus părintele paroh George Cimpoca .

Comentarii Facebook


Știri recente

Biserica Icoanei a fost sfințită | FOTO

Biserica Icoanei a fost resfințită duminică, 22 mai 2022, după ample lucrări de restaurare. Slujba de târnosire și Sfânta Liturghie au fost oficiate de Preasfințitul Părinte Varlaam Ploieșteanul, Episcop vicar patriarhal. La finalul slujbei, Preafericitul…