Spectacol de binefacere la Timișoara

În sala ‘Capitol’ (foto) din Timișoara va avea loc mâine, 29 mai, începând cu ora 19:00 spectacolul de binefacere ‘Arta de a fi pururi tânăr’, în cadrul căruia se vor oferi premii elevilor ce au obținut rezultate deosebite la faza națională a olimpiadelor școlare, informează ‘Ziarul Lumina’, Ediția de Banat.

Evenimentul, la care vor participa Dan Puric și Mădălina Lefter, este organizat în cinstea Zilei Internaționale a Copilului de către Fundația Culturală Artmedia, Mitropolia Banatului și Primăria Municipiului Timișoara, în colaborare cu Filarmonica ‘Banatul’ Timișoara, coorganizator fiind Inspectoratul Școlar al Județului Timiș.

În prima parte a spectacolului ‘Arta de a fi pururi tânăr’ Mădălina Lefter va susține un recital, iar în cea de-a doua, spectatorii se vor întâlni cu actorul Dan Puric.

Biletele se vând la agenția Teatrului Național (orele 10:00-13:00, 16:00-19:00) și agenția Filarmonicii ‘Banatul’ (orele 10:00-14:00, miercuri 14:00-19:00). Elevii și studenții beneficiază de bilete cu preț redus.

Comentarii Facebook


Știri recente