Spectacol caritabil în sprijinul construcției Centrului de la Sângeorz Băi

Un spectacol caritabil în sprijinul construcției Centrului social misionar de la Sângeorz Băi va fi organizat săptamâna viitoare la Bistrița. Evenimentul intitulat „Dă Doamne la lume bine” se va desfășura în 6 noiembrie 2012 de la ora 18:00 la Centrul cultural municipal George Coșbuc din oraș, după cum ne informează Radio Renașterea. Vor fi prezente nume mari ale cântecului popular românesc. Interpreții vor fi acompaniați de orchestra ansamblului profesionist „Dor românesc” al Centrului județean pentru cultură Bistrița Năsăud.

Prețul unui bilet va fi 20 de lei, iar acestea vor putea fi achiziționate de la sediile protopopiatelor Bistrița, Năsăud și Beclean.

Potrivit coodonatorului proiectului pr. Tudor Mudure, Centrul misionar pentru tineret preot prof. Ioan Bunea ce va fi ridicat la Sângeorz – Băi a primit autorizație de construcție. Potrivit primarului orașului Roland Venig, lucrările vor începe în aproximativ o săptămână.

Piatra de temelie a viitoarei clădiri a fost pusă la inițiativa Înalt Preasfințitului Arhiepiscop și Mitropolit Andrei, în luna aprilie a acestui an.

Potrivit proiectului clădirea va fi amplasată în spatele Bisericii din Sângeorz-Băi și va dispune de peste 60 de locuri de cazare, o sală de mese, un birou administrativ, o sală multifuncțională, o bibliotecă și un teren de sport. Centrul va fii disponibil atât pentru organizarea de tabere, conferințe cât și alte si evenimente socio-culturale.

Comentarii Facebook


Știri recente