Societatea Ortodoxă Națională a Femeilor Române – Craiova, la ceas aniversar

Societatea Ortodoxă Națională a Femeilor Române (SONFR), filiala Craiova, aflată sub patronajul Mitropoliei Olteniei, va sărbători, sâmbătă, 8 septembrie 2012, împlinirea a 16 ani de activitate, a precizat Gabriela Popescu de la Biroul de presă al Arhiepiscopiei Craiovei.

De praznicul Maicii Domnului, reprezentantele SONFR vor organiza de o serie de acțiuni dedicate cinstirii Maicii Domnului, ocrotitoarea spirituală a Societății. Manifestările vor debuta cu participarea la slujba Sfintei Liturghii oficiate la Biserica „Sfânta Treime” și la slujba de Parastas săvârșită pentru pomenirea principesei Alexandrina Cantacuzino, prima președintă a SONFR în urmă cu peste 100 de ani, și a tuturor membrelor societății care au plecat la cele veșnice de-a lungul anilor. De asemenea, pentru a marca acest eveniment, reprezentantele SONFR Craiova se vor reuni în cadrul unei agape frățești.

„Este o bucurie deosebită că împlinim 16 ani de când ne-am înființat ca organizație neguvernamentală ce vine în sprijinul semenilor aflați în nevoie. De-a lungul acestor ani, am încercat pe cât ne-a stat în putință să aducem o rază de lumină, de speranță, în sufletele celor care trec prin momente mai grele, a bolnavilor, a bătrânilor, a copiilor și tinerilor cu dizabilități. Sperăm ca și în continuare să venim în sprijinul acestor oameni și totodată le mulțumim celor care ne-au fost alături, prin sponsorizări pentru aceste acțiuni umanitare. Pentru a face un bine este nevoie de solidaritate”, a afirmat Adriana Bursuc, președinta SONFR Craiova.

Comentarii Facebook


Știri recente