Slujire arhierească la Mănăstirea „Sihăstria Voronei”

Sute de credincioși au participat astăzi, 25 martie, la Mănăstirea „Sihăstria Voronei” la sărbătoarea hramului sfântului lăcaș. Sfânta Liturghie a fost oficiată de Înaltpreasfintitul Mitropolit Teofan, informează Radio TRINITAS.

În cuvântul de învățătură, Mitropolitul Moldovei și Bucovinei, s-a referit la câteva căi prin care credincioșii se pot înălța sufletește: „Să creștem prin participarea noastră la Sfânta Liturghie, prin pregătirea noastră prin post și spovedanie pentru marea taină care începe peste câteva zile și anume Săptămâna Pătimirilor Domnului nostru Iisus Hristos. Nu există alte drumuri mai adevărate și mai necesare pentru om decât drumul pe care îl face Dumnezeu spre noi și drumul pe care omul este chemat să-l facă spre Dumnezeu. Și într-o bună zi să zicem și noi ‘Fie Doamne Ție după Cuvântul Tău, pentru că Tu ai coborât în mine, eu m-am urcat la tine’ și o altă vestire mai frumoasă decât aceasta nu este.”

Comentarii Facebook


Știri recente

Arhiepiscopia Bucureștilor va organiza spectacolul „Sfântul Nicolae în mijlocul copiilor”

Sectorul Învățământ și activități cu tineretul al Arhiepiscopiei Bucureştilor, va organiza Spectacolul cultural-artistic „Sfântul Nicolae în mijlocul copiilor”, luni, 5 decembrie. Evenimentul va avea loc în Aula Magna Teoctist Patriarhul a Palatului Patriarhiei, începând cu ora 17:00.…