Slujire arhierească la Biserica Adormirea Maicii Domnului din Parohia Urși

PS Sebastian, Episcopul Slatinei și Romanaților, înconjurat de un sobor de preoți și diaconi, a săvârșit slujba Sfintei Liturghii în Biserica ‘Adormirea Maicii Domnului’, din Parohia Urși, comuna Leleasca, informează Ziarul Lumina, Ediția de Oltenia.

La finalul slujbei, PS Sebastian a ținut un cuvânt de învățătură în care a istorisit și a explicat pe larg semnificația sărbătorii. ‘Se spune adormire pentru a nu se spune moarte, ca să ne arate că moartea este tot viață, așa cum un om care doarme este tot în viață. Și se mai spune adormire și pentru felul liniștit, lin și minunat în care Maica Domnului și-a dat obștescul sfârșit, încredințându-și sufletul Fiului ei, lui Dumnezeu. Maica lui Dumnezeu este cea care ne poate ajuta, ne poate asculta, pentru că ea a fost mamă, pentru că a plâns, pentru că a suferit, pentru că a văzut prin ce trecem noi ca pământeni’, a conchis Episcopul Slatinei și Romanaților.

Comentarii Facebook


Știri recente

La noapte trecem la ora de iarnă

România trece oficial la ora de iarnă. În noaptea de 24 spre 25 octombrie, ceasurile se vor da înapoi, ora 04:00 va deveni 03:00. Astfel, 25 octombrie devine cea mai lungă zi din an, cu…