Slujire arhierească în Parohia Stremț II, prot. Aiud

Duminică, 07 octombrie, în ziua de pomenire a Sfinților Mucenici Serghie și Vah, Biserica Ortodoxă se va afla în a XX-a duminică după Rusalii. Pericopa evanghelică rânduită să se citească la Sfânta Liturghie din capitolul 7 de la Luca, prezintă Învierea fiului văduvei din Nain.

Înaltpreasfințitul Părinte Arhiepiscop Irineu al Alba Iuliei va fi prezent în această Duminică din perioada Octoihului în mijlocul credincioșilor din Parohia Stremț II, protopopiatul Aiud.

Înaltpreasfinția Sa va binecuvânta subsolul bisericii celei noi din localitate cu hramul „Sfânta Cuvioasă Parascheva”, va săvârși Sfânta Liturghie și va rosti cuvântul de învățătură. Credincioșii ortodocși din Văleni se află sub oblăduirea părintelui paroh Silviu Nicolae Bucurenciu.

Programul de duminică va începe la ora 8.00 cu slujba de sfințire a apei, la ora 9.00 va fi întâmpinat Înaltpreasfințitul Părinte Arhiepiscop Irineu al Alba Iuliei. De la ora 9.30 va începe slujba de binecuvântare urmată de la ora 10.00 de Sfânta Liturghie săvârșită de Înaltpreasfinția Sa împreună cu un sobor de preoți, după cum a precizat pentru Radio Reîntregirea părintele paroh Silviu Nicolae Bucurenciu.

Comentarii Facebook


Știri recente