Slujire arhierească, în Duminica Ortodoxiei, la parohia „Sfântul Nicolae – Drujești” din mun. Curtea de Argeș

Înaltpreasfințitul Părinte Calinic, Arhiepiscopul Argeșului și Muscelului a oficiat astăzi, 13 martie, în Duminica Ortodoxiei, Sfânta Liturghie în parohia „Sfântul Nicolae – Drujești” din municipiul Curtea de Argeș.

Înaltpreasfinția Sa a precizat, în cuvântul Său, cât este de importantă credința adevărată.

„Este foarte greu să fi creștin dreptmăritor, adică ortodox. Asta presupune să ai știință, bună cuviință, și multă răbdare, întrucât un creștin ortodox, dreptmăritor, cinstitor de Dumnezeu nu are seamăn. După cum este valoroasă viața omului, tot atât, poate și mai mult este valoroasă credința cu care noi suntem, din mila lui Dumnezeu, binecuvântați”, a spus Înaltpreasfinția Sa după cum ne informează Radio TRINITAS.

Biserica Sfântul Nicolae” – Drujești a fost ridicată între anii 1915-1918, informează TRINITAS TV. Lăcașul de cult a fost restaurat în ultimii 17 ani cu sprijinul enoriașilor din parohie.

Comentarii Facebook


Știri recente

Episcopul Oradiei a primit vizita Principelui Radu

Episcopul Sofronie al Oradiei a primit săptămâna trecută vizita Alteței Sale Regale, Principele Radu al României. Întâlnirea a avut loc vineri după-amiază la Catedrala Episcopală „Învierea Domnului” din Oradea. Cu ocazia acestei vizite, Episcopul Oradiei…