Slujire Arhierească în Catedrala Episcopală din Giurgiu

În Duminica a III-a din perioada Triodului, numită Duminica Înfricoșătoarei Judecăți sau a Lăsatului sec de carne, la Catedrala Episcopală „Adormirea Maicii Domnului’ și „Sf. M. Mc. Gheorghe’ din Giurgiu, Sfânta Liturghie a fost săvârșită de Întâistătătorul Eparhiei Giurgiului, Preasfințitul Părinte Ambrozie, înconjurat de un sobor de preoți și diaconi, după cum informează episcopiagiurgiului.ro.

La final, Preasfințitul Părinte Ambrozie, Episcopul Giurgiului, a rostit un cuvânt de învățătură în care a explicat celor prezenți sensurile duhovnicești ale pericopei evanghelice. Înfricoșătoarea judecată, a arătat Chiriarhul, reprezintă confruntarea istoriei și a omului cu Dumnezeu, la sfârșitul veacurilor, când întreaga lume va fi adusă sub autoritatea lui Dumnezeu.

Comentarii Facebook


Știri recente

Episcopul Oradiei a primit vizita Principelui Radu

Episcopul Sofronie al Oradiei a primit săptămâna trecută vizita Alteței Sale Regale, Principele Radu al României. Întâlnirea a avut loc vineri după-amiază la Catedrala Episcopală „Învierea Domnului” din Oradea. Cu ocazia acestei vizite, Episcopul Oradiei…