Slujire Arhierească în biserica Sf. Cuv. Parascheva și Sf. Ier. Nicolae din Câmpurelu, Protoieria Herești

În Duminica după Botezul Domnului, Preasfințitul Părinte Ambrozie, Episcopul Giurgiului, înconjurat de un ales sobor de preoți și diaconi, a săvârșit Sfânta și Dumnezeiasca Liturghie în biserica „Sf. Cuv. Parascheva’ și „Sf. Ier. Nicolae’ din localitatea Câmpurelu, Protoieria Herești, potrivit site-ului episcopiagiurgiului.ro.

Cu acest prilej, Preasfinția Sa a instalat în funcția de preot paroh pe părintele Barbu Virgil Constantin, ca urmare a transferului părintelui Adrian Dima la Parohia Dobreni.

În cuvântul de învățătură, Chiriarhul a explicat sensurile duhovnicești desprinse din pericopa evanghelică în care a fost prezentat începutul propovăduirii Mântuitorului Hristos care își începe Evanghelia Împărăției lui Dumnezeu în lume, prin chemarea tuturor oamenilor la pocăință.

La final, a felicitat pe părintele Dima Adrian, fostul paroh, pentru activitatea deosebit de bogată desfășurată în cei doisprezece ani la această parohie. De asemenea, Preasfinția Sa a felicitat pe părintele Barbu Virgil Constantin pentru noua ascultare, îndemnând totodată credincioșii să-l sprijine pe noul paroh în activitatea pastoral-misionară pe care o va desfășura.

Comentarii Facebook


Știri recente