Slujire arhierească în Biserica ‘Sântul Ierarh Nicolae’ din Episcopia Giurgiului

În Duminica Înfricoșătoarei Judecăți, Preasfințitul Ambrozie, Episcopul Giurgiului, înconjurat de un ales sobor de preoți, a săvârșit Sfânta Liturghie arhierească în Biserica „Sf. Ierarh Nicolae” din Bolintin Deal, protoieria Bolintin.

Cu acest prilej, Preasfinția Sa a instalat în funcția de preot paroh al parohiei Bolintin Deal I pe Părintele Pisculungeanu Florin și în funcția de preot II al aceleiași parohii pe Părintele Avram Anani. De asemenea, cu această ocazie a acordat distincția eparhială „Vrednicia Vlăsceană” domnului Emilian Bănică, primarul din Bolintin Deal.

În cuvântul de învățătură adresat numeroșilor credincioși prezenți, Preasfințitul Părinte Ambrozie a vorbit despre pericopa evanghelică în care sunt arătate semnele premergătoare sfârșitului lumii și ale celei de a doua veniri a Mântuitorului Hristos. La final, Preasfinția Sa i-a îndemnat pe cei prezenți la săvârșirea faptelor bune, la pocăință și la iertare, urmând cuvintelor Sfântului Apostol Iacov: „Așa să vorbiți și așa să faceți, ca unii care veți fi judecați prin legea libertății”. (Iacov 2,12)

Sursa: episcopiagiurgiului.ro

Comentarii Facebook


Știri recente