Slujbă de pomenire pentru cel de-al doilea ierarh al Eparhiei Sloboziei și Călărașilor, Preasfințitul Damaschin, la un an de la trecerea la Domnul

La un an de la mutarea la cele veșnice a fericitului întru adormire Episcopul Damaschin, cu binecuvântarea Preasfințitului Vincențiu, Episcopul Sloboziei și Călărașilor, va avea loc slujba de pomenire a celui de-al doilea ierarh al eparhiei noastre, Preasfințitul Damaschin.

Rugăciunea de pomenire va aduce împreună la Catedrala „Înălțarea Domnului” din Slobozia mai mulți ierarhi, preoți și credincioși care au fost fii duhovnicești ai vrednicului ierarh. Astfel, în ziua de sâmbătă, 17 aprilie, la ora 9:30, va fi săvârșită Sfânta Liturghie la Catedrala unde odihnește trupul chiriarhului pomenit, la ora 11:30 a aceleiași zile fiind programată slujba parastasului.

Toți cei care vor să înalțe rugăciuni pentru sufletul ierarhului care a arhipăstorit Episcopia Sloboziei și Călărașilor timp de 9 ani sunt așteptați să se alăture sfințiților slujitori sâmbătă, 17 aprilie, începând cu ora 9:30, în Catedrala „Înălțarea Domnului” din Slobozia, informează Biroul de Presă al Episcopiei Sloboziei și Călărașilor.

Comentarii Facebook


Știri recente