Slujbă de pomenire, la Catedrala Arhiepiscopală din Roman, la împlinirea a 46 de ani de la trecerea la cele veșnice a Mitropolitului Visarion Puiu

Mitropolitului Visarion Puiu a fost comemorat astăzi, 10 august, la Catedrala Arhiepiscopală din Roman, printr-o slujbă de pomenire. Slujba a fost oficiată cu prilejul împlinirii a 46 de ani de la trecerea sa la cele veșnice.

Tot astăzi, în cursul după amiezii, a avut loc și un pelerinaj la Mănăstirea Neamț, eveniment despre care a vorbit părintele Florin Țuscanu, Protopop de Roman și președinte al Asociației „Visarion Puiu”: „Am pornit pe urmele ierarhului la Mănăstirea Neamt, acolo unde și-a dorit să își găsească odihna cea veșnică, în umbra Vovideniei. Am avut în grupul nostru pelerini veniți din Italia, de la mănăstirea „Don Calabria”, de lângă Verona, care au venit special, în semn de prețuire și recunoștință pentru Visarion Puiu care a luptat pentru unitatea Bisericii creștine și în spiritul acestei unități ne regăsim și noi astăzi, 10 august, la data nașterii sale în ceruri”, informează Radio TRINITAS.

Comentarii Facebook


Știri recente