Slujbă de întâmpinare a moaștelor Sfântului Nectarie la Aeroportul Otopeni

După ce moaștele Sfântului Nectarie, Vindecătorul de boli, au ajuns pe pământ românesc a avut loc primirea în Salonul oficial al Aeroportului Otopeni unde a fost săvârșită Slujba Polihroniului de către Preasfințitul Părinte Ciprian Câmpineanul, Episcop-vicar patriarhal, ca delegat al Preafericitului Părinte Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române.

Preasfinția Sa a urat bun venit Înaltpreasfințitului Părinte Efrem, Mitropolit de Ydra, Spetses și Eghina pentru vizita și aducerea sfintelor moaște ale Sfântului Nectarie în România arătând că Sfinții se întâlnesc între ei sub chipul sfintelor moaște și îi adună pe credincioși.

A urmat cuvântul Înaltpreasfințitului Părinte Efrem care a mărturisit că este dorința Sfântului Nectarie ca noi să fim prezenți aici în această țară.

Moaștele Sfântului Nectarie vor fi depuse mâine, 24 octombrie 2012, în baldachinul din apropierea Catedralei Patriarhale, împreună cu moaștele Sfântului Dimitrie cel Nou, Ocrotitorul Bucureștilor și cu cele ale Sfinților Împărați Constantin și mama sa Elena la finalul procesiunii Calea Sfinților.

Comentarii Facebook


Știri recente