Slujbă de binecuvântare la Școala cu clasele I-VIII Nr. 2 din Piatra Neamț

Joi, 13 septembrie 2012, la Școala cu clasele I-VIII Nr. 2 din Piatra Neamț, a avut loc o slujbă de sfințire cu ocazia începerii noului an școlar, informează „Ziarul Lumina”. Manifestarea religioasă a fost prima activitate din acest an școlar din cadrul proiectului de parteneriat încheiat între școală din Piatra Neamț și Biserica ‘Sfântul Ioan Botezătorul’ din localitate.

‘Această slujbă de sfințire a devenit deja o tradiție pentru școala noastră. Au participat preoții parohiei ‘Sfântul Ioan Botezătorul’, pr. Vasile Păvăleanu și pr. Mircea Ursache, precum și profesorii școlii. La sfârșitul slujbei, pr. Vasile Păvăleanu a ținut un cuvânt de învățătura prin care a îndemnat cadrele didactice să educe copiii cu dragoste și răbdare, să fie demne, să mențină legătura cu Biserica și familia’, a declarat Adrian Apalaghiei, profesor de religie la Școala cu clasele I-VIII nr. 2 din Piatra Neamț.

Comentarii Facebook


Știri recente

La noapte trecem la ora de iarnă

România trece oficial la ora de iarnă. În noaptea de 24 spre 25 octombrie, ceasurile se vor da înapoi, ora 04:00 va deveni 03:00. Astfel, 25 octombrie devine cea mai lungă zi din an, cu…