Slujbă de binecuvântare la Bacău

Prefectul județului Bacău, președintele Consiliului Județean, oameni politici și reprezentați ai mass-media, au participat astăzi, 23 septembrie 2011, la slujba de binecuvântare a singurei fabrici de bicarbonat de amoniu alimentar din România. Slujba a fost oficiată de Preasfințitul Ioachim Băcăuanul, Episcop-vicar al Arhiepiscopiei Romanului și Bacăului.

După cum ne informează Arhiepiscopia Romanului și Bacăului, cu această ocazie, Preasfinția Sa a citit și o rugăciune specială pentru cei care își desfășoară activitatea în acest domeniu, rugând pe Bunul Dumnezeu să-i ajute pe toți care s-au implicat în realizarea fabricii, dat fiind faptul că investiția, a cărei valoare se ridică la peste 1 milion de euro, a condus și la crearea de noi locuri de muncă în Bacău. Totodată, Preasfințitul Părinte Ioachim i-a felicitat și pe cei care au proiectat, executat și montat această instalație, angajații firmei AMURCO din Bacău, cu sprijinul celor de la Viromet Victoria.

Investiția făcută în orașul de pe malul Bistriței constituie un motiv de bucurie pentru industria băcăuană, deoarece, în ciuda dificultăților întîmpinate la nivel național, „la Bacău există personal calificat, materie primă necesară fabricării acestui produs, util obținerii produselor de patiserie de calitate superioară”, după cum a menționat Laurențiu Hotea, directorul general al fabricii.

Comentarii Facebook


Știri recente