Slujbă arhierească la parohia Nașterea Maicii Domnului din Slobozia

Pe 18 decembrie 2011, Duminica dinaintea Nașterii Domnului, Preasfințitul Părinte Episcop Vincențiu a slujit Sfânta Liturghie la parohia „Nașterea Maicii Domnului” din Municipiul Slobozia, înconjurat de preacucernici părinți consilieri, părintele Dumitru Drăghici, protopop de Slobozia, preoți și diaconi, informează sf-esc.ro.

Cu această ocazie Preasfinția Sa a hirotonit preot pe diaconul Florin Dumitru, pe seama parohiei Nicolești cu hramul „Sfinții Împărați Constantin și Elena”, din Protopopiatul Slobozia.

La momentul predicii Preasfinția Sa a explicat credincioșilor pericopa evanghelică despre Genealogia Mântuitorului, a vorbit despre ultimul popas duhovnicesc, din acest Post al Crăciunului, îndemnându-i pe credincioși să meargă la duhovnic și primind dezlegare de păcate, la sfârșitul acestei călătorii duhovnicești să se împărtășească cu Sfântul Trup și Sânge al Mântuitorului Hristos, bucurându-ne astfel de minunea Nașterii lui Iisus Hristos.

După Sfânta Liturghie copiii de la Grădinița cu Program Normal Nr. 2, au susținut un program de colinde și cântece care au vestit Nașterea Mântuitorului. Pentru osteneala lor, copiii au primit daruri din partea Preasfințitului Părinte Episcop Vincențiu și a comunității parohiale.

Comentarii Facebook


Știri recente