Slujbă arhierească la Mănăstirea Gruiul Lupului din Arhiepiscopia Râmnicului

În Duminica a XVII-a după Rusalii, Înaltpreasfințitul Părinte Gherasim, Arhiepiscopul Râmnicului, a oficiat Sfânta Liturghie Arhierească împreună cu un sobor de preoți și diaconi la biserica cu hramul „Sfinții Trei Ierarhi” și „Sfântul Gherasim cel Nou” de la Mănăstirea Gruiul Lupului, din localitatea Racovița, județul Vâlcea, după cum ne informează arhiram.ro.

În timpul Sfintei Liturghii au fost hirotoniți Părintele Serafim întru ierodiacon și Părintele ierodiacon Isaac întru ieromonah pe seama aceleiași mănăstiri.

La acest eveniment au mai fost prezenți Părintele protosinghel Macarie Roman, starețul mănăstirii, Preotul Ioan Comăneci, unul dintre ctitorii acestui așezământ monahal, Pr. Ion Predescu, consilier Social-Misionar în cadrul Arhiepiscopiei Râmnicului, reprezentanți ai autorităților locale, preoți și numeroși credincioși din parohiile învecinate dar și din țară.

La finalul Sfintei Liturghii Înaltpreasfințitul Gherasim i-a binecuvântat pe credincioși și a rostit și cuvânt de învățătură.

Comentarii Facebook


Știri recente