Slujbă arhierească la Biserica „Sfinții Ioachim și Ana” din municipiul Roman

Preasfințitul Ioachim Băcăuanul, Episcop-vicar al Arhiepiscopiei Romanului și Bacăului, a săvârșit în după-amiaza zilei de miercuri, 16 martie, Sfânta Liturghie a Darurilor mai înainte sfințite la Biserica „Sfinții Ioachim și Ana” din municipiul Roman, informează „Ziarul Lumina”, Ediția de Moldova.

„În lăcașul de cult devenit neîncăpător pentru mulțimea credincioșilor dornici să participe la această slujbă deosebită, Preasfințitul Ioachim Băcăuanul a ținut un cuvânt de învățătură specific perioadei Postului Mare, anunțând totodată și binecuvântarea lucrărilor de construcție la Centrul social-filantropic ‘Micul creștin’, care se ridică lângă Biserica ‘Sfinții Ioachim și Ana’ păstorită de preotul Gheorghe Paleu’, a declarat părintele Constantin Gherasim, inspector în probleme de tineret și mass-media al Arhiepiscopiei Romanului și Bacăului.

Comentarii Facebook


Știri recente

Episcopul Oradiei a primit vizita Principelui Radu

Episcopul Sofronie al Oradiei a primit săptămâna trecută vizita Alteței Sale Regale, Principele Radu al României. Întâlnirea a avut loc vineri după-amiază la Catedrala Episcopală „Învierea Domnului” din Oradea. Cu ocazia acestei vizite, Episcopul Oradiei…