Slujbă arhierească în fiecare miercuri din săptămâna a Postului Mare, la capela Facultății de Teologie Ortodoxă din Iași

Înaltpreasfințitul Părinte Teofan, Mitropolitul Moldovei și Bucovinei va oficia, în fiecare miercuri din Postul Mare, Sfânta Liturghie a darurilor mai înainte sfințite la capela Facultății de Teologie Ortodoxă „Dumitru Stăniloaie” din Iași. La acest locaș de cult a fost stabilit un program liturgic special, specific acestei perioade a Postului Mare.

„În zilele din cursul săptămânii săvârșim în fiecare zi Sfânta Liturghie a Darurilor, de luni până joi, iar după-amiaza la ora 14:00 Pavecernița Mare, în care este inclusă și rugăciunea Sfântului Efrem Sirul, rugăciunile frumoase închinate Mântuitorului Hristos și Maicii Domnului. Dimineața, înainte de începerea Sfintei Liturghii, se săvârșesc Ceasurile Șase și Nouă și Obednița, iar Liturghia de miercuri se săvârșește la orele 16:00 împreună cu Înaltpreasfințitul Părinte Mitropolit Teofan”, a detaliat Părintele Adrian Dinu, cadru didactic la Facultatea de Teologie Ortodoxă din Iași, pentru Radio TRINITAS.

Comentarii Facebook


Știri recente