Slujbă Arhierească în Duminica a V-a după Rusalii la Catedrala Arhiepiscopală din Râmnicu Vâlcea

La Catedrala Arhiepiscopală „Sfântul Nicolae” din Râmnicu Vâlcea, astăzi, 17 iulie 2011, în Duminica a V-a după Rusalii, a Sfinților Părinți de la Sinodul al IV-lea Ecumenic, Înaltpreasfințitul Părinte Gherasim, Arhiepiscopul Râmnicului, a oficiat Sfânta Liturghie Arhierească împreună cu un sobor de preoți și diaconi, informează Biroul de Presă al Arhiepiscopiei Râmnicului. Cu acest prilej, Înaltpreasfinția Sa a hirotonit întru diacon pe tânărul Marius Trăistaru pe seama Parohiei Băiești din Protopopiatul Horezu.

La finalul slujbei Pr. Ion Predescu, Eclesiarhul Catedralei Arhiepiscopale, a făcut cunoscut credincioșilor programul slujbelor din această săptămână ce va debuta cu Sfânta Liturghie Arhierească oficiată de Preasfințitul Părinte Emilian Lovișteanul, Episcop Vicar al Arhiepiscopiei Râmnicului, mâine, 18 iulie, cu prilejul prăznuirii Sfântului Emilian de la Durostorum.

La Sfânta Liturghie săvârșită în Catedrala Arhiepiscopală din Râmnicu Vâlcea au participat numeroși credincioși din municipiu.

Comentarii Facebook


Știri recente

Preasfinţitul Părinte Sebastian aniversează primirea hirotoniei în Arhiereu şi întronizarea ca Episcop al Slatinei şi Romanaţilor

Preasfinţitul Părinte Sebastian aniversează sâmbătă primirea hirotoniei în Arhiereu şi întronizarea ca Episcop al Slatinei.  Patriarhul Daniel i-a transmis PS Sebastian un mesaj de felicitare. Preasfinţitul Părinte Sebastian s-a născut în 5 noiembrie 1966, în…