Sinistratii din Banat vor primi ajutoare si din partea Filialei Iasi a Asociatiei ‘Fratia Ortodoxa’.

Colecta organizata de conducerea Asociatiei ‘Fratia Ortodoxa’ – filiala Iasi va fi finalizata in cursul zilei de miercuri, 11 mai 2005,pentru ca in zua de joi, 12 mai 2005, o masina de mare tonaj, incarcata cu alimente, produse agricole, imbracaminte si incaltaminte va pleca spre o localitate afectata de inundatii.

Parintele Constantin Andrei – protopop al Protopopiatului Iasi 1 ne-a oferit mai multe detalii despre aceasta actiune umanitara: ‘Protopopiatul Iasi 1 a comunicat preotilor parohi organizarea acestei colecte de imbracaminte si hrana pentru familiile afectate de inundatiile din Banat. Am primit si sprijinul unor sponsori, precum Centrul de Afaceri International care a contribuit cu imbracaminte si incaltaminte noua. De asemenea, s-a strans o cantitate destul de mare de cereale: grau, porumb, fasole, cartofi.’

Cei care doresc sa doneze bunuri pentru sinistratii din sud-vestul tarii sunt asteptati pana miercuri seara, 11 mai 2005, la Biserica ‘Sfintii Apostoli Petru si Pavel’ – Barboi, acolo unde Filiala Iasi a Asociatiei ‘Fratia Ortodoxa’ a organizat un punct de colectare.

Comentarii Facebook


Știri recente