Simpozionul „Sfinții Ortodoxiei – modele de urmat”, la Râmnicu Vâlcea

În Sala de festivități a Complexului Cultural-Spiritual „Sfântul Antim Ivireanul” din Râmnicu Vâlcea s-a desfășurat astăzi, 4 noiembrie, Simpozionul interjudețean și Concursul cu aceeași temă, „Sfinții Ortodoxiei – modele de urmat”. La eveniment a participat și Înaltpreasfințitul Părinte Gherasim, Arhiepiscopul Râmnicului, care a ținut cu acest prilej un cuvânt de învățătură, informează TRINITAS TV.

„Biserica și Școala sunt împreună. Școala se întreține prin purtarea de grijă și dragostea dumneavoastră și prin ascultarea copiilor cărora le urăm sănătate și pace”, a spus Înaltpreasfințitul Părinte Gherasim.

Evenimentul a fost structurat pe trei secțiuni: secțiunea referate – destinată cadrelor didactice; secțiunea prezentări power-point – pentru elevi și secțiunea de lucrări artistico-plastice – pentru preșcolari.

La manifestări s-au înscris atât cadre didactice – educatoare, învățători și profesori, precum și preșcolari și elevi din 22 județe ale țării, plus municipiul București. La final au fost înmânate premii și diplome pentru cadrele didactice și elevii participanți. Evenimentele au fost organizate în urma încheieri unui parteneriat educațional între Grădinița „Traian” și Grădinița nr. 16 din Râmnicu Vâlcea, sub patronajul Arhiepiscopiei Râmnicului.

Comentarii Facebook


Știri recente