Simpozion pe teme dogmatice, la Facultatea de Teologie Ortodoxă „Justinian Patriarhul” din București

Facultatea de Teologie Ortodoxă „Justinian Patriarhul” din București va organiza, luna aceasta, un simpozion pe teme dogmatice. Intitulată „Dumnezeu Tatăl – în concept ierarhic și trinitar”, întrunirea se va desfășura în perioada 15-17 octombrie și va beneficia de o largă participare internațională, informează TRINITAS TV.

Evenimentul face parte din seria de manifestări dedicate Anului comemorativ-omagial al Sfântului Vasile cel Mare, Arhiepiscopul Cezareei Capadociei, și al celorlalți Sfinți Capadocieni.

Facultatea de Teologie Ortodoxă ,, Justinian Patriarhul” din București va organiza, tot în această toamnă, și un simpozion dedicat Sfântului Vasile cel Mare.

Comentarii Facebook


Știri recente

Patriarhul României la spectacolul „Sf. Nicolae în mijlocul copiilor”: Apărător al dreptei credinţe şi învăţător al iubirii milostive

Patriarhul României a participat luni la ediția a 12-a Spectacolului cultural-artistic „Sfântul Nicolae în mijlocul copiilor” şi a rostit un cuvânt de binecuvântare. Evenimentul a fost organizat de Sectorul învățământ şi activități cu tineretul al…