Simpozion național studențesc organizat de Facultatea de Teologie din Craiova

Facultatea de Teologie, Istorie și Științe ale Educației a Universității din Craiova organizează în perioada 15-17 mai, la Mănăstirea Tismana din județul Gorj, Simpozionul național studențesc cu tema: „Sensul suferinței și al vindecării în Sfânta Scriptură și în operele Sfinților Părinți”, informează Biroul de presă al Arhiepiscopiei Craiovei. Studenți de la facultăți de teologie din întreaga țară pot anunța participarea până pe data de 1 aprilie 2012.

„Lucrările elaborate sub îndrumarea unui cadru didactic vor fi trimise organizatorilor până la data de 30 aprilie, urmând ca, până la data de 4 mai, să fie anunțate lucrările admise pentru a fi prezentate în cadrul Simpozionului”, a spus asistent univ. dr Mihai Ciurea, de la Facultatea de Teologie din Craiova.

Lucrările susținute vor fi publicate într-un volum care va apărea în cadrul unei edituri acreditate de Consiliul Național al Cercetării Științifice din Învățământul Superior. Organizatorii vor asigura participanților masa, cazarea și transportul.

Tema simpozionului a fost stabilită în contextul declarării anului 2012 ca An omagial al Sfântului Maslu și al îngrijirii bolnavilor, de către Sfântul Sinod al Bisericii Ortodoxe Române.

Comentarii Facebook


Știri recente