Simpozion Academic Internațional la Galați

Simpozionul internațional „Dialog interdisciplinar în cercetarea academică”, desfășurat la Facultatea de Istorie, Filosofie și Teologie, din cadrul Universității „Dunărea de Jos” din Galați a ajuns la final, informează TRINITAS TV. Întrunirea a fost organizată pe mai multe secțiuni și a reunit peste 70 de profesori, teologi și cercetători din țară și străinătate.

„Susținerea a provocat dezbateri interesante care au nuanțat problematicile prezentate și au suscitat interes pentru aprofundarea actului academic în continuare pe această falie care se pare că este de mare viitor în ceea ce privește confluențele dintre științe”, a explicat părintele Lucian Petroaia, consilier pentru învățământ în Arhiepiscopia Dunării de Jos.

Simpozionul, aflat la cea de-a VII-a ediție, a fost deschis oficial joi în prezența Arhiepiscopului Dunării de Jos, Înaltpreasfințitul Părinte Casian.

Comentarii Facebook


Știri recente

Pr. Ionuț Tutea: A fi alături de vârstnici nu este doar o obligație, ci un mod de a ne desăvârși existența în comunitate

Părintele Ionuț Tutea, consilier eparhial la Sectorul Social-Filantropic și Misionar al Arhiepiscopiei Bucureștilor, a fost sâmbătă invitatul online al Asociației Femeilor Ortodoxe din Mitropolia celor două Americi (AROLA). Coordonatorul activității filantropice din eparhia Bucureștilor a…