Sfințirea unui așezământ social-filantropic în satul Răzeșu, Protopopiatul Sascut

În Duminica a VII-a după Rusalii, Preasfințitul Părinte Ioachim Băcăuanul, Episcop-vicar al Arhiepiscopiei Romanului și Bacăului, se va afla în mijlocul credincioșilor din satul Răzeșu, Parohia Poieni – Protopopiatul Sascut.

Cu această ocazie, Preasfinția Sa, înconjurat de un sobor de preoți și diaconi, va oficia slujba Sfintei Liturghii la Biserica „Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil”, după care va târnosi noul așezământ social-filantropic, construit de preotul paroh Muche Domide, susținut de credincioșii din zonă pentru intensificarea activității pastoral-misionare în această zonă a Eparhiei.

„Cu binecuvântarea Preasfințitului Episcop Ioachim Băcăuanul, pe lângă activitatea filantropică, în noul așezământ vom derula în condiții deosebite, începând din această toamnă, activitățile de cateheză cu copii din parohie”, a explicat preotul paroh Muche Domide.

Comentarii Facebook


Știri recente

Centrul de Îngrijiri Paliative „Sf. Nectarie” al Arhiepiscopiei Bucureştilor a organizat o sesiune de comunicări științifice

Centrul de Îngrijiri Paliative „Sfântul Nectarie” din cadrul Fundației „Bucuria ajutorului” a Arhiepiscopiei Bucureștilor a organizat sâmbătă o sesiune de comunicări științifice, cuprinsă în proiectul „Academia de Îngriji Paliative”, informează Ziarul Lumina. Evenimentul a avut…