Sfințirea sediului Compartimentului „Pelerinaje și Turism” al Mitropoliei Moldovei și Bucovinei

Sediul Compartimentului de pelerinaje și turism al Mitropoliei Moldovei și Bucovinei va fi mâine, 15 martie, sfințit. Slujba va fi oficiată de Înaltpreasfințitul Părinte Teofan, Mitropolitul Moldovei și Bucovinei, informează Radio TRINITAS.

„Acest nou compartiment își propune o mai bună promovare a spiritualității și a locurilor sfinte din România, precum și din alte țări. Ne propunem să venim în întâmpinarea pelerinilor prin deschiderea de noi locații prin care să putem comercializa pelerinajele interne și externe organizate de Mitropolia Moldovei și Bucovinei, precum și dezvoltarea unor noi tipuri de servicii adaptate la problemele societății din ziua de astăzi, precum servicii de educație pentru părinți și copii, dar și pelerinaje pentru diaspora”, domnul Costel Damian, managerul compartimentului.

Compartimentul „Pelerinaje și turism” înglobează două entități, Centrul de pelerinaj „Sfânta Parascheva” al Mitropoliei Moldovei și Bucovinei și Agenția de Turism „Provitur Romania” din cadrul Fundației „Provitur Romania”.

Comentarii Facebook


Știri recente