Sfințirea picturii de la „Biserica exilaților” – Moldova Nouă, Protopopiatul Oravița

La praznicul Sfinților „Împărați Constantin și Elena”, Preasfințitul Părinte Lucian, Episcopul Caransebeșului a poposit în mijlocul credincioșilor din parohia „Sfinții Împărați Constantin și Elena” din Moldova-Nouă, protopopiatul Oravița. Cu acest prilej Chiriarhul a oficiat slujba de sfințire a picturii bisericii parohiale, după care a săvârșit Sfânta Liturghie arhierească alături de un numeros sobor de preoți și diaconi, în prezența autorităților județene și locale și a unui număr impresionant de credincioși, informează Biroul de Presă al Episcopiei Caransebeșului.

În după-amiaza aceleași zile, Întâistătătorul eparhiei a vizitat șantierul bisericii „Adormirea Maicii Domnului” și a slujit slujba vecerniei la parohia „Sf. Gheorghe” din același oraș dunărean.

Comentarii Facebook


Știri recente

Episcopia Canadei: Conferințele Postului Mare, online

Episcopia Ortodoxă Română a Canadei vă invită la seria de întâlniri duhovnicești „Conferințele Postului Mare 2021 – «Prin ușile pocăinței spre bucuria Învierii»”. Întâlnirile vor fi transmise online (via Zoom/Facebook) în primele cinci duminici ale…