Sfințirea Capelei Spitalului din Câmpia Turzii

Capela spitalului municipal din Câmpia Turzii a fost sfințită pe 5 mai 2012. Slujba a fost oficiată de Înaltpreasfințitul Părinte Andrei, Mitropolitul Clujului, Maramureșului și Sălajului, informează TRINITAS TV. De asemenea, Înaltpreasfinția Sa a săvârșit Sfânta Liturghie la care au luat parte pacienții și angajații spitalului, dar și credincioși din oraș.

„Să dea Dumnezeu ca activitatea acestei biserici să se desfășoare cu foarte mult spor duhovnicesc și să aducă multă alinare, multă mângâiere și multă binecuvântare celor necăjiți, bolnavi și strâmtorați”, a spus ÎPS Părinte Andrei, Mitropolitul Clujului, Maramureșului și Sălajului.

Lăcașul de cult îl are ca ocrotitor pe Sfântul Teodor Studitul.

Construcția capelei, în formă de cruce, a început în anul 2000, putând primi în interior circa 100 de participanți la sfintele slujbe.

Comentarii Facebook


Știri recente

Obștea Mănăstirii Putna a donat sânge

Obștea Mănăstirii Putna a organizat joi Campania „Un strop de sânge salvează o viață”, prin care au fost colectați aproximativ 13 litri de sânge.  Acțiunea a fost organizată în baza parteneriatului existent între Arhiepiscopia Sucevei…