Sfințirea Capelei cimitirului ortodox din orașul Cisnădie, jud. Sibiu

Capela cimitirului ortodox din orașul Cisnădie, din județul Sibiu, a fost sfințită, astăzi, 6 august, de Mitropolitul Ardealului, Înaltpreasfințitul Laurențiu, potrivit Radio TRINITAS. Lăcașul de cult a fost ridicat între anii 2007 și 2010, la inițiativa primarului Johann Krech și a viceprimarului Gheorghe Huja. Pentru autoritățile locale ridicarea capelei cu hramul „Schimbarea la Față” este o mare realizare.

Mitropolitul Ardealului, Înaltpreasfințitul Laurențiu, crede că lăcașul va deveni, în scurt timp, un loc al reculegerii și al amintirii înaintașilor acestui oraș.

„Cele două hramuri Schimbarea la Fațăși Adormirea Maicii Domnului vor fi prilejuride binecuvântată slujire a preoțilorșia credincioșilor în acest lăcaș, rugându-ne pentru cei ce au plecat la Domnul. De asemenea, suntem chemați pe acest loc înalt să simțim puterea lui Dumnezeu”, a arătat Înaltpreasfinția Sa.

Comentarii Facebook


Știri recente

Preasfinţitul Părinte Sebastian aniversează primirea hirotoniei în Arhiereu şi întronizarea ca Episcop al Slatinei şi Romanaţilor

Preasfinţitul Părinte Sebastian aniversează sâmbătă primirea hirotoniei în Arhiereu şi întronizarea ca Episcop al Slatinei.  Patriarhul Daniel i-a transmis PS Sebastian un mesaj de felicitare. Preasfinţitul Părinte Sebastian s-a născut în 5 noiembrie 1966, în…