Sfințirea bisericii ‘Sf. Arhangheli Mihail și Gavril’ din Prisacani, jud. Iași

Duminică, 9 noiembrie 2008, va avea loc la Prisacani, județul Iași, sfințirea bisericii cu hramul Sf. Arhangheli Mihail și Gavril.

Slujba va fi oficiată de Înaltpreasfințitul Părinte Teofan, Mitropolitul Moldovei și Bucovinei, și Preasfințitul Părinte Calinic Botoșăneanul, Episcop Vicar al Arhiepiscopiei Iașilor, înconjurați de un sobor de preoți și diaconi, începând cu ora 7.00. Această slujbă va fi urmată de liturghia arhierească și de masa festivă organizată la ora 13.30 la Școala generală Prisacani.

Seria manifestărilor va continua prin mai multe activități culturale și sportive organizate de Primăria Comunei Prisacani.

Duminică, 9 noiembrie a.c., creștinii care vor dori să participe la Slujba de Sfințire a Noii Biserici din Prisacani, vor avea posibilitatea să o facă în cadrul Pelerinajului pe care Parohia Toma Cozma din Iași îl organizează cu acest prilej. Persoanele interesate sunt rugate să se înscrie până duminică, 2 noiembrie, la pangarul bisericii sau la Oficiul Parohial, tel. 0232 211 273

ARHIEPISCOPIA IAȘILOR

PROTOPOPIATUL II IAȘI

Parohia „Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil”

Comentarii Facebook


Știri recente