Sfințirea bisericii din Runcu, județul Constanța

Pictura Bisericii „Sfântul Nicolae” din localitatea Runcu, județul Constanța a fost târnosită. Slujba de sfințire, urmată de Sfânta Liturghie au fost oficiate de chiriarhul Tomisului, Înaltpreasfințitul Părinte Teodosie.

După cum informează TRINITAS TV, cu această ocazie Înaltpreasfințitul Părinte Teodosie a spus: „Bunul Dumnezeu să ne răsplătească tuturor, să răsplătească credincioșilor darnici și preoților harnici și buni slujitori pentru aceste danii pe care le aduc spre slava lui Dumnezeu și spre folosul credincioșilor”.

Biserica a început a fi construită în anul 2001, fiind târnosită în anul 2007. În anul 2009 au început lucrările de realizare a picturii. Pentru merite sale, parintelui paroh i-a fost acordat rangul de Iconom.

Comentarii Facebook


Știri recente

Centrul de Îngrijiri Paliative „Sf. Nectarie” al Arhiepiscopiei Bucureştilor a organizat o sesiune de comunicări științifice

Centrul de Îngrijiri Paliative „Sfântul Nectarie” din cadrul Fundației „Bucuria ajutorului” a Arhiepiscopiei Bucureștilor a organizat sâmbătă o sesiune de comunicări științifice, cuprinsă în proiectul „Academia de Îngriji Paliative”, informează Ziarul Lumina. Evenimentul a avut…