Sfințire de troiță la Dumbrăvița, Brașov

La sărbătoarea Sfinților Arhangheli Mihail și Gavriil, joi, 8 noiembrie 2012, Înalt Preasfințitul Mitropolit Laurențiu a sfințit o troiță ridicată lângă Unitatea de Jandarmerie de la Dumbrăvița, județul Brașov, potrivit mitropolia-ardealului.ro La eveniment au participat conducerea unității, garda de onoare, autorități locale și mai mulți preoți. IPS Laurențiu i-a felicitat pe jandarmi pentru credința lor și pentru eforturile zilnice în vegherea ordinii comunitare.

„Este un eveniment extraordinar pentru noi, pentru că nu în fiecare zi avem ocazia să ridicăm semne ale credinței noastre, la locuri importante. Crucea îl are pe Mântuitorului Hristos răstignit și exprimă dragostea lui Dumnezeu, Cel jertfit pentru noi. Hristos ne iubește și dorește să ne împărtășim de roada dragostei Sale”, a subliniat IPS Mitropolit Laurențiu.

Inspectorul șef al Inspectoratului Județean de Jandarmi Brașov, generalul de brigadă Eugen Pop, a mulțumit ierarhului și celor prezenți pentru participarea la sărbătoarea unității din Dumbrăvița.

„Munca noastră nu a fost zadarnică și tot cei care ne-au ajutat în a desăvârși acest loc desoebit, tuturor trebuie să le aducem prinoase de recunoștință”, a spus generalul Eugen Pop.

A mai luat cuvântul și primarul din Dumbrăvița, Zachiu Popa, care a mulțumit tuturor pentru momentul deosebit din comuna brașoveană, iar la final, jandarmii au fost felicitați cu ocazia sărbătoririi sfinților ocrotitori.

Comentarii Facebook


Știri recente