Sfințire de locuințe la Mediaș

Înalt Preasfințitul Laurențiu, Arhiepiscopul Sibiului și Mitropolitul Ardealului, a sfințit marți, 12 iulie, un bloc de locuințe noi din orașul Mediaș, proiect numit New Style Residence, informează „Ziarul Lumina”, Ediția de Transilvania. La eveniment au participat primarul orașului, Teodor Neamțu, protopopul de Mediaș, părintele Ovidiu Găban, câțiva preoți din orașul sibian și primii proprietari, care au primit cheile locuințelor din partea omului de afaceri Mihai Crăciun, cel care a renovat vechea clădire și a scos la vânzare locuințele la prețuri modice. Așa cum a declarat la ceremonia de inaugurare a blocului, Mihai Crăciun a dorit să vină în sprijinul tinerilor și al oamenilor cu venituri reduse, prin costurile de achiziționare reduse, echivalente cu cele ale locuințelor sociale. După inaugurarea blocului, a urmat slujba de sfințire a apartamentelor.

‘Mulțumim lui Dumnezeu pentru această ocazie minunată și considerăm demersul dlui Mihai Crăciun o binefacere, ca o acțiune a unui creștin ce dorește să vină în ajutorul aproapelui. Considerăm că acțiunea sa este și una a Bisericii’, a spus IPS Mitropolit Laurențiu.

După sfințire a urmat o recepție la care au participat toți invitații și proprietarii de locuințe. Omul de afaceri Mihai Crăciun a construit în Mediaș o grădiniță ortodoxă, urmând ca în viitorul apropiat să finalizeze lucrările la o școală ortodoxă în același oraș.

Comentarii Facebook


Știri recente