Sfințire de biserică în Protopopiatul Sascut

Preasfințitul Ioachim Băcăuanul, Episcop-vicar al Arhiepiscopiei Romanului și Bacăului, va sfinți duminică, 15 iulie, Biserica ‘Adormirea Maicii Domnului’ din filia Gura Crăiești a parohiei Crăiești, Protopopiatul Sascut, după cum ne informează Ziarul Lumina.

Sfântul lăcaș a fost ridicat începând cu anul 2006, prin strădania preotului Costel Cârlan, de la parohia Crăiești, prin contribuția credincioșilor, dar mai ales cu sprijinul autorităților județene și locale.

‘Binefăcătorii acestei biserici au știut să pună din osteneala lor pentru ca acest sfânt lăcaș să se înalțe. La acest eveniment deosebit sunt așteptați reprezentanții autorităților locale și județene. Nădăjduim că va fi o sărbătoare deosebită, mai ales că până în prezent satul Gura Crăiești nu a avut biserică. Deși comunitatea este mică, oamenii așteaptă cu nerăbdare momentul sfințirii. Orice comunitate are nevoie de Dumnezeu și de biserică pentru a se ruga atât pentru ei, cât și pentru înaintași’, a declarat pr. Ioan Negoiță, protopop al Protopopiatului Sascut.

Comentarii Facebook


Știri recente