Sfințire de biserică în cartierul bucureștean Dristor

Mâine, 29 iunie, la parohia Sf. Ioan Botezătorul – Dristor din sectorul 3 al Capitalei va avea loc slujba de sfințire a bisericii cu hramul „Sf. Ap. Petru și Pavel”.

Preasfințitul Ciprian Câmpineanul, episcop vicar patriarhal, ca delagat al Preafericitului Părinte Patriarh Daniel, va oficia slujba de sfințire și Sfânta Liturghie alături de un sobor de preoți și diaconi.

Piatra de temelie a bisericii „Sf. Ap. Petru și Pavel” a fost pusă în octombrie 2006 de către PS Sebastian, episcopul Slatinei, pe atunci episcop vicar al Arhiepiscopiei Bucureștilor. Prin grija părintelui paroh Ionel Chințoiu, cu sprijinul credincioșilor, lucrările au fost finalizate într-un timp scurt, în prezent fiind realizată pictura interioară.

Biserica „Sf. Ap. Petru și Pavel” din cartierul bucureștean Dristor este unul dintre puținele lăcașuri de cult în incinta căruia există și un paraclis, închinat Sfântului Ioan Botezătorul.

Comentarii Facebook


Știri recente

Obștea Mănăstirii Putna a donat sânge

Obștea Mănăstirii Putna a organizat joi Campania „Un strop de sânge salvează o viață”, prin care au fost colectați aproximativ 13 litri de sânge.  Acțiunea a fost organizată în baza parteneriatului existent între Arhiepiscopia Sucevei…