Sfintele Paști în Arhiepiscopia Sibiului

La Sibiu, mii de credincioși au participat la slujba de Înviere oficiată de Înaltpreasfințitul Părinte Laurențiu, Mitropolitul Ardealului, la Catedrala mitropolitană „Sfânta Treime”, alături de un sobor de preoți și diaconi.

După Sfânta Liturghie Înaltpreasfinția Sa a spus: „Catedrala mitropolitană a fost învăluită astăzi în lumină, în lumina venită de la Mormântul Mântuitorului Înviat, de la Ierusalim. Am fost înconjurat de o mulțime de lume, parcă de fiecare dată mai multă decât mai înainte, ceea ce ne bucură foarte mult, ne dă curaj, nouă, slujitorilor Sfântului Altar împreună cu dreptmăritorii creștini, să mergem pe calea cea adevărată a Luminii”, informează TRINITAS TV.

Pentru al III-lea an consecutiv, credincioșii sibieni au participat ieri, 4 aprilie, după slujba Vecerniei, la o procesiune cu Sfânta Lumină și sfinte moaște. La eveniment au participat Înaltpreasfințitul Părinte Laurențiu, Mitropolitul Ardealului și Preasfințitul Părinte Andrei Făgărășanul, Episcop-vicar al Arhiepiscopiei Sibiului, zeci de preoți sibieni, diaconi și mii de credincioși.

Comentarii Facebook


Știri recente