Sfinte moaște aduse spre închinare la hramul Catedralei din Giurgiu

Credincioșii care participă la hramul Catedralei Episcopale din Giurgiu, astăzi, 15 august 2011, în ziua sărbătorii Adormirea Maicii Domnului pot aduce cinstire moaștelor Sfântului Mare Mucenic Gheorghe și icoanei făcătoare de minuni a Maicii Domnului, aduse de la Parohia Letca Nouă. Sfintele odoare au fost așezate într-un loc special amenajat în curtea Catedralei Episcopale.

Anul acesta, cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Ambrozie, Episcopul Giurgiului, manifestările religioase dedicate Praznicului Adormirii Maicii Domnului au debutat sâmbătă, 14 august, începând cu orele 17.00, când un sobor de preoți și diaconi au oficiat Slujba Vecerniei cu Litie.

Duminică, 15 august, în ziua slăvitului praznic al Adormirii Maicii Domnului, a fost oficiată Sfânta Liturghie de către un sobor de preoți și diaconi.

De asemenea, cu acest prilej, au fost pregătite și sute de pachete și iconițe care vor fi primite în dar de către credincioșii participanți la eveniment, după cum ne informează episcopiagiurgiului.ro.

Comentarii Facebook


Știri recente