Sfântul Nicolae în mijlocul copiilor – Ediția a IV-a

Cu Înalta binecuvântare a Preafericitului Părinte Patriarh Daniel, începând cu anul 2009, Sectorul învățământ și activități cu tineretul, în colaborare cu profesorii metodiști de Religie din București și cu parohiile din cuprinsul Protoieriilor I, II, III Capitală, organizează spectacolul pentru copii Sfântul Nicolae în mijlocul copiilor. Evenimentul va avea loc pe 5 decembrie 2012, începând cu orele 17:00, la Palatul Patriarhiei din Capitală.

După cum informează Sectorul învățământ și activități cu tineretul al Arhiepiscopiei Bucureștilor, spectacolul este dedicat elevilor din clasele I-a până în clasa a VI-a inclusiv (elevi de la unitățile de învățământ bucureștene cu vârsta cuprinsă între 6 și 12 ani) și își propune să încurajeze elevii talentați la muzică și poezie, contribuind astfel la dezvoltarea culturii naționale.

Anul acesta participă grupuri de elevi de la următoarele unități de învățământ: Școala Gimnazială Sfântul Nicolae, Școala Gimnazială Nr. 62, Școala Gimnazială Alexandru Ioan Cuza, Școala Gimnazială George Bacovia, Școala Gimnazială Nr. 280 Mihail Sebastian, Școala Gimnazială Nr. 117.

Elevii vor interpreta colinde, cântări din slujba Sfântului Nicolae, scenete.

Accesul în sală se face pe bază de invitație.

Comentarii Facebook


Știri recente