Sfântul Nicolae cinstit la Câlnic

Sărbătoarea Sfântului Nicolae adună an de an în Biserica „Sfinții Apostoli Petru și Pavel” din Câlnic zeci de copii. Și în acest an, preșcolarii de la Grădinița cu Program Normal din Câlnic, coordonați de doamna educatoare Ionela Roiban, alături de copii de la Școala Catehetică a parohiei Câlnic coordonați de părintele Sorin-Valentin Popovici, au pregătit un frumos program în ajunul marii sărbători de iarnă.

Cu un decor pe măsură, la fel ca în fiecare an, serbarea a fost pe măsura așteptărilor, copiii au recitat poezii și au intonat colinde specifice acestei zile de sărbătoare. Părintele paroh Sorin-Valentin Popovici a spus: „Sfântul Nicolae a fost un mare apărător al dreptei credințe, un binefăcător al celor sărmani și apărător al celor al celor nevinovați”.

La finalul manifestării, famili nevoiașe din parohie au primit daruri, după cum aflăm de pe site-ul episcopiacaransebesului.ro.

Comentarii Facebook


Știri recente

Biserica Icoanei a fost sfințită | FOTO

Biserica Icoanei a fost resfințită duminică, 22 mai 2022, după ample lucrări de restaurare. Slujba de târnosire și Sfânta Liturghie au fost oficiate de Preasfințitul Părinte Varlaam Ploieșteanul, Episcop vicar patriarhal. La finalul slujbei, Preafericitul…