Sfântul Maslu la Parohia Prato din Protoieria Toscana

Cu binecuvântarea Domnului, s-a săvârșit Taina Sfântului Maslu la parohia Prato din Protoieria Toscana, duminică, 2 decembrie 2012, orele 16.30, informează episcopia-italiei.it.

Alături de cei patru preoți slujitori: Pr. Protopop Liviu Marina Octavian-parohia Lucca, Pr. Ciprian Calfa – parohia Livorno, Pr. Viorel Matei – parohia San Giovanni Valdarno și Pr. paroh Saghin Ionică, s-au rugat împreună și credincioși din Provincia Prato, dar și din Firenze, Lucca, Livorno și Valdarno.

În cuvântul său de învățătură, părintele Protopop Liviu Marina a arătat că: „Precum orbul Bartimeu din Ierihon a insistat să fie ascultat în rugăciunea sa către Domnul, chiar dacă cei din jur încercau să-l facă să tacă, tot așa trebuie și noi să insistăm în rugăciunea către Domnul pentru a primi vindecarea sufletelor și trupurilor noastre”.

Părintele paroh Saghin Ionică a mulțumit preoților și credincioșilor participanți în număr mare la slujbă și le-a reînnoit invitația de a fi prezenți la Concertul de colinde susținut de Corul mixt ,”Cântăm Domnului” de la parohia Sfânta Cuvioasă Paraschiva din Torino – care va veni la Prato pe data de 8 decembrie 2012, orele 18.00 – și ne va încânta inimile cu colindele tradiționale românești închinate marii sărbători a Nașterii Domnului nostru Iisus Hristos.

Ziua binecuvântată s-a încheiat cu o agapă frățească pregătită cu mult drag de doamnele parohiei, alături de doamna preoteasă Saghin Mina.

Comentarii Facebook


Știri recente