Sfântul Apostol Andrei, cinstit la Dunărea de Jos

Sfântul Apostol Andrei va fi cinstit la Galați printr-o serie de evenimente organizate de Arhiepiscopia Dunării de Jos în parteneriat cu diferite instituții locale.

Pe 28 noiembrie va fi resfințită Biserica „Sfinții Trei Ierarhi”, în continuare urmând să fie oficiată o slujbă de binecuvântare pentru începerea slujirii în Capela Spitalului clinic de Urgență pentru copii din oraș.

Pe 29 noiembrie, la Seminarul Teologic „Sfântul Apostol Andrei” se vor desfășura lucrările Simpozionului „Tânărul creștin, mărturisitor al puterii de vindecare sufletească și trupească prin Taina Sfântului Maslu”, cu participarea reprezentanților mai multor școli teologice din țară și ai unor licee din Eparhie.

În seara aceleiași zile va avea loc, la Teatrul Muzical „Nae Leonard” va avea loc tradiționalul concert „Toată suflarea să laude pe Domnul!” susținut de coruri de elevi seminariști din Galați și din țară.

La ora 18.00 va începe, la Catedrala arhiepiscopală, slujba Privegherii în cinstea Sfântului Apostol Andrei, ocrotitorul României și al gălățenilor.

Sărbătorile de la Galați vor culmina cu Sfânta Liturghie din ziua de 30 noiembrie, oficiată în cinstea Sfântului Apostol Andrei, în Catedrala Dunării de Jos, de un sobor de ierarhi români și străini, după cum ne informează TRINITAS TV.

Comentarii Facebook


Știri recente