Sfânta Liturghie arhierească la Mănăstirea Aninoasa din Argeș

Credincioșii prezenți astăzi, 10 octombrie, la Mănăstirea Aninoasa, din județul Argeș, au participat la Sfânta Liturghie oficiată de Înaltpreasfințitul Părinte Calinic, Arhiepiscopul Argeșului și Muscelului. După săvârșirea slujbei, Chiriarhul locului a ținut și un cuvânt de învățătură, informează TRINITAS TV.

„Fiecare secundă, fiecare bătaie de inima ar însemna să ne oblige pe noi ca să mulțumim lui Dumnezeu și de acolo să ajungem la rugăciunea inimii, adică rugăciunea permanentă, mulțumindu-i lui Dumnezeu pentru fiecare secundă din viața noastră. Dacă avem lipsuri și alte necazuri, să le privim acestea cu multă dragoste și cu iertare față de cei care ne fac răutăți și greutăți”, a spus Înaltpreasfințitul Părinte Calinic, Arhiepiscopul Argeșului și Muscelului.

Mănăstirea Aninoasa datează din secolul al XVII-lea. După secularizare devine biserică de mir, fiind reînființată ca mănăstire de maici, în anul 2001, prin grija Înaltpreasfințitul Părinte Calinic, Arhiepiscopul Argeșului și Muscelului.

Comentarii Facebook


Știri recente