Sfânta Liturghie arhierească la Catedrala Episcopală din Giurgiu

În Duminica a XIX-a după Rusalii, Preasfințitul Părinte Ambrozie, Episcopul Giurgiului, a oficiat Sfânta Liturghie Arhierească la Catedrala Episcopală „Adormirea Maicii Domnului” din Giurgiu, informează episcopiagiurgiului.ro. Cu acest prilej, Preasfinția Sa a rostit un cuvânt de învățătură în care a subliniat principalele învățături desprinse din pericopa evanghelică a zilei care vorbește despre iubirea de semeni, inclusiv de vrăjmași, lucru necunoscut grecilor, romanilor, dar și iudeilor din acele vremuri. Evanghelia Domnului Hristos, a explicat Preasfințitul Părinte, trasează, astfel, coordonatele unui nou tip de relații între oameni.

La final, Preasfinția sa i-a îndemnat pe credincioșii prezenți să-i ierte pe cei ce le greșesc, arătând prin aceasta lui Dumnezeu că merită să primească iertare din partea Sa.

Comentarii Facebook


Știri recente

Mănăstirea Mușinoaele are un nou stareţ

Ieromonahul Sofronie Nechita este noul stareţ al Mănăstirii Mușinoaele din Arhiepiscopia Buzăului şi Vrancei. Părintele a fost prezentat obştii duminică de Înaltpreasfinţitul Părinte Ciprian, care şi-a exprimat convingerea că noul stareţ va continua cu aceeași…