Sesiunea a XII-a a Cercului pastoral al preoților de spitale din București

Astăzi, 8 februarie, a avut loc cea de-a XII-a sesiune a Cercului Pastoral al Preoților de Spitale din București, „Comunicare și comuniune”. Întâlnirea a avut ca temă „Provocările și suferințele familiei contemporane – viziune creștină și modernă” și a fost precedată de oficierea Sfintei Liturghii la Centrul Complex de Servicii Sociale „Sfânta Ecaterina”, din Capitală.

Profilul și problemele cu care se confruntă familia modernă au fost alte două aspecte abordate în cadrul discuțiilor de astăzi.

Mai multe informații privind problemele tratate au fost oferite, pentru TRINITAS TV, de prof. dr. Laurențiu Tănase: „S-a plecat de la abordarea că dezechilibrele sociale, observabile în societatea de astăzi, ar putea avea ca și cauze și dezechilibrele întâlnite la nivelul familiei și foarte multe dintre problemele pe care le întâlnim în spitale sunt cauzate practic de problemele familiei moderne”

Cea de-a XIII-a sesiune a Cercului Pastoral „Comunicare și comuniune” al preoților din spitalele Capitalei se va desfășura la Spitalul Clinic de Urgență „Sfântul Pantelimon”, la 1 martie. Întâlnirea va avea tema: „Cazuri speciale în pastorația preoților de caritate”.

Comentarii Facebook


Știri recente