Sesiunea a IV-a de formare în cadrul proiectului „Alege Școala!”, la Mănăstirea Strâmba

Cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Petroniu, Episcopul Sălajului, în perioada 7-8 iunie 2012, la Mănăstirea Strâmba, s-a desfășurat a IV-a sesiune de formare a preoților implicați în proiectul „Alege Școala!”, după cum ne informează Pr. Silviu Boha,Inspector pentru catehizare parohială.

Au fost prezenți preoți din Protopopiatele Jibou și Șimleu Silvaniei, domnul Octavian Filip coordonator de zonă în acest proiect din partea World Vision România, Preacucenicul Părinte Florin Stan, inspector pentru catehizare parohială al Episcopiei Maramureșului și Sătmarului, formator din partea Patriarhiei Române și părintele inspector pentru catehizare parohială, Silviu Boha. Toți preoții au fost plăcut impresionați de subiectele abordate.

Peacucernicii părinți au beneficiat de o primire deosebită din partea Părintelui Stareț Arhim. Grighentie Oțelea și a viețuitorilor de aici. Ei au participat la programul liturgic al mănăstirii, iar timpul liber l-au petrecut în biblioteca mănăstirii amplasată în „Centrul spiritual-cultural Sf. Ierarh Pahomie de la Gledin”. Părintele Stareț Grighentie le-a vorbit cursanților despre istoricul sfintei mănăstiri și le-a oferit cartea scrisă de preacuvioșia sa: „Mănăstirea Strâmba. Loc sfânt de îndreptare al sufletului”.

Comentarii Facebook


Știri recente