Sesiune Județeană de Comunicări Științifice la Religie, la Petroșani – jud. Hunedoara

La Școala Gimnazială I. G. Duca din Petroșani, județul Hunedoara, s-a desfășurat, luni, 27 mai 2012, Sesiunea Județeană de Comunicări Științifice la Religie, a precizat Pr. Dr. Gabriel Valeriu Basa.

Desfășurată sub semnul Anului omagial al Sfinților Împărați Constantin și Elena, «cei întocmai cu Apostolii», cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Gurie, Episcopul Devei și Hunedoarei, sesiunea a fost organizată pe trei secțiuni: cadre didactice, elevi de gimnaziu și elevi de liceu, reunind un număr de 52 referate, prezentate atât în format clasic, cât și în format power point.

La eveniment au participat profesori și elevi (110 elevi) din județul Hunedoara. Abordările individuale au adus fiecare noutatea lor, împărtășind celor prezenți informații noi, punctând, bineînțeles și perioadele istorice în care aceștia au trăit.

Toți cei prezenți, elevi, cadre didactice și slujitori ai Sfântului Altar au subliniat că înțelepciunea, blândețea și dreapta credință sunt virtuțile care i-au caracterizat pe cei doi sfinți împărați.

Comentarii Facebook


Știri recente